duminică, 19 februarie 2012

Liberalism.

Sunt vopsiti toti, dar dezbinati de felul in care s-au vopsit. Unii s-au vopsit din convingere iar altii au fost fortati sa se vopseasca. Nu au nici un fel de doctrina. Poate cea a lu' Guta cu banii fara numar!
Liberalii batrani ce au fost urmariti de secu' s-au ''reeducat'' in timp.
In frunte cu taticul lor Quintus!
Puteti sa dati cu huo si cu pietre in mine, dar strict din punct de vedere ideologic, doi liberali au fost cel mai aproape de liberalism: catarama si patriciu
Din punctul meu de vedere este evident ca toti actioneaza dupa scheme calculate, ca organizarea si ierarhia este strict militara, cu pecete de servicii.
Securisti din toate partidele: uniti-va!

Liberalii din parlament sunt precum Billy Idol pe langa Ramstein!
In conclizie liberalii au facu puscarii pt. comunisti si au cazut singuri in ele, chiaburii au ajuns la canal pt ca au fost parati de rudele lor care le doreau averea. Dar averea lor unde a ajuns?

Piciorul in prag s-a pus atunci si nota bene piciorul in prag se pune si acum! Cand istoria se repeta si doar actorii difera rezultatul va fi identic!
Sa lasam antichitatea sa se odihneasca in pace ca intre timp omul a ajuns pe luna!
Cu bunavointa te rog sa depasim si momentul acestea pt. ca sunt lucruri petrecute de mult (in antichitate)si locul lor este la muzeu.

Eu am curaj sa rostesc doua nume. Este adevarat ca nu sunt nici de departe simpatiile mele. Ai ceva nume de pus pe tava s-au tot in clandestinitate lucrati?

Incerc sa ma apropii de zilele noastre si stau si ma intreb?
Ce vina aveau copiii parasiti in orfelinate? Meritau sa fie infestati cu SIDA? Dar opozantii luí ceasca de ce trebuiau sa ajunga in sanatorii mintale? De ce femeile ce au incercat sa scape de sarcini trebuiau sa-si riste viata si libertatea? Poate ca trebuia sa se nasca generatia decreteilor? (cu mandrie recunosc ca da!)
Am mult mai multe DE CE-uri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu