duminică, 19 februarie 2012

Parlamentari de la „minoritati”!

12 Ianuarie 1990 a fost primul dus rece, prima contestare consistenta a FSN-ului. Constienti ca mai devreme sau mai tarziu vor avea probleme in parlamentul ce se prefigura, postcomunistii au inventat gaselnita cu Vatra Romaneasca (si a aparut in contrapondere UDMR) si reprezentarea directa la nivel parlamentar a celorlalte minoritati (lipoveni, bulgari, tzigani, etc) in nr de 18 in CD.
Taicu Ilici, in megalomania sa populista, a indicat la inceputurile democratiei `originale` (marca proprie), orizontul de sprijin parlamentar in caz de urgenta (cvorum, legi organice, s.a.) catre minoritati. Pambucienii neavand bunul simt sau obligatia de da socoteala in fata electorilor isi negociaza pe rupte avantajele.Cum obisnuinta devine a doua natura si anumite gesturi se trasforma in cutume iata-i astazi cum birlicii-tziganii-bucieni transformand romanica in abator de vise.
pdl-ul este de mare porc....
Dar pe idiotii astia de pambucieni, pe ordinarii gen. ismana sau imbiubatii udmr cum ii trecem cu vederea? De ce le permitem sa se joace cu viitorul nostru?
Pe ei cine ii recomanda?
Cate voturi adevarate au in spate?
Oare neincrederea in parlamentarismul bicameral nu pleaca si de la jocul lor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu