duminică, 19 februarie 2012

Politicieni...

Am generat clasa asta politica pt. ca asa am fost obisnuiti de comunisti. Unul te propune, unul te sustine si unul trece la vot! Cine este mai vocal, mai santajabil si cotizeaza mai gras este trecut pe lista. Am un vag sentiment ca cei care ies in fata, sunt de fapt niste papusi in mainile altor sforari ce stau in umbra si fac bani adevarati (poate Bittner-Cocos?).
Votul impotriva psd-ului si in general votul negativ este rezultatul culturii politice a populatiei.

Nu sunt de acord ca nu mai exista optiuni politice trebuie doar sa incercam sa provocam si alte personaje si sa le aducem sub reflectoare.(vezi Marga din generatia mai veche sau Cernea din noul val).

Despre Rege vorbesc de 21 ani si cred ca deja am obosit putin. Repet: singura solutie impotriva comunismului (ca manifestare si ca mentalitate) ramane monarhia.

Nu cred ca trebuie sa fi bagabont sa castigi alegerile pt. ca astfel nu vei fi cu nimic mai presus decat adversarul tau, devi si tu tot marlan. Visez (si acum dupa 21 ani) la un Rege, la un parlament bicameral autentic si la o alternanta la executivul politic pana la secretar de stat.

Nu, nu mai dezamagit si ma bucur ca exista inca luciditate si nu o luam cu totii razna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu